New York

Fin utsikt i New York

Vi har hittat ett underbart boende med våra vänner inför vår nästa resa till New York. Vi tror att det ska passa oss alla alldeles utmärkt! Det är rymligt och har en fantastisk utsikt både från rummen och från husets takterass.
En av våra vänner i New York har också en helt makalöst fin utsikt från sina fönster och terass. Vi har hängt där några gånger med våra vänner, och även fått höra den otäcka upplevelsen när de stod här och såg tornen falla.
I den här lägenheten skulle vi lätt kunna bosätta oss!
Ryktet säger att en av grannarna ovanför tröttnade på tillvaron och gjorde ett halvt misslyckat hopp från taket.
Vi synar det…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *