Köpenhamn

Långa Farbrorn och Lilla Bilen del 2

I ett tidigare inlägg här på bloggen skrev vi om Långa Farbrorn och Lilla Bilen när dessa träffades under en resa till Italien.
Nu är det dags igen, men den här gången har Långa Farbrorn träffat Lilla Bilen, med vänner, i Köpenhamn.
Långa Farbrorns första bekantskap blev en söt liten röding, Miss Fiat 500, som stod och tog igen sig i de lite mer tvivelaktiga kvarteren i Köpenhamn.

Därefter blev det en del nya bekantskaper hos Carlsbergs, nu med några gamla små trotjänare som säkert fått jobba hårt för brödfödan under forna tider.
På den här busiga gatan träffade Långa Farbrorn en grön liten Lotus Elan som väntade på att få susa fram efter vägarna medan håret fladdrar hos dess passagerare.
Till sist får den Korta Farbrorn presentera sin lille vän Fiat Junior som charmade oss där den stod vid uteserveringarna.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *