New York

Tiles for America

Medan vi sorterar nästan 2 000 bilder från Köpenhamn bjuder vi på några bilder från New York.
New York-borna minns och påminner om 11 september-attackerna lite överallt på Manhattan. Vi passerade ett gatuhörn i West Village där det fanns en minnesplats med målade kakelplattor upphängda på ett stängsel för att hedra offren, Tiles for America.
Dessvärre är de numera nedplockade och väntar på ett annat ställe att visas på.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *