New York

Corner

En restaurang som vi ofta läst om i tips från New York är Corner, La Esquina, som finns på adress 114 Kenmare, mellan Kenmare & Lafayette i Vest Village. Man får gå genom köket för att hitta restaurangen och det ska visst vara ett trevligt ställe att besöka.
Vi har bara sett det utifrån, vid tillfällen då vi för stunden varit mätta och belåtna, men i sommar ska vi besöka restaurangen.
Det ser vi fram emot!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *