New York

Michael Jackson

Vi har precis fått följa Whitney Houston till sista vilan efter hennes allt för tidiga död. Media har rapporterat i princip dygnet runt sista tiden och radion har spelat hennes musik på nästan alla kanaler.
När vi var i New York 2009 dog Michael Jackson, också han allt för tidigt. Det tog inte länge innan Michael Jackson souvernirer börjades säljas på gatorna och butikerna. Hans musik spelades överallt och media rapporterade dygnet runt.
Gissar att det är Whitney Houston T-shirts som säljs mest på gatorna i New York just nu.

Michael Jackson T-shirts till försäljning både här och där.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *