Michael Jackson

Michael Jackson

Vi har precis fått följa Whitney Houston till sista vilan efter hennes allt för tidiga död. Media har rapporterat i princip dygnet runt sista tiden och radion har spelat hennes musik på nästan alla kanaler.
När vi var i New York 2009 dog Michael Jackson, också han allt för tidigt. Det tog inte länge innan Michael Jackson souvernirer börjades säljas på gatorna och butikerna. Hans musik spelades överallt och media rapporterade dygnet runt.
Gissar att det är Whitney Houston T-shirts som säljs mest på gatorna i New York just nu.

Michael Jackson T-shirts till försäljning både här och där.

4 kommentarer

  1. Eva

    Ja visst är det så. Jag glömmer aldrig när vi kom ut från Rockafeller Center, det var jättevarmt ute och redan i dörröppningen stod tidningsförsäljaren och ropade ut att Michael Jackson hade dött. Det var helt overkligt och konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *