Gammelstad

Jag ser det snöar

Lördagsmorgonen började som den ofta görs med en långpromenad. Det var riktigt friskt och skönt ute och älgjägarna slutade precis sitt pass.
Dukade fram en riktig barndomsfrukost, limpmackor med salami och ost och varm mjölkchoklad.

Passande nog visade SVT precis premiären av årets världscup i utförsåkning.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Anita

    När jag såg bilden på tjejerna som hoppar mot snöflingorna blev jag extra jätteglad… Det gäller att fånga dagen, det är ju faktiskt kul med snö också 🙂 Och vilken skön lördag ni hade. Frukosten ger mig också barndomsminnen. Skogaholms limpa. Det är grejer det 🙂 Kram, Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *