Dublin

Gillar skyltfönster

Har en liten förkärlek att fota skyltfönster i olika länder. Gärna sådana som är lite typiska för just det land vi råkar befinna oss i.

Besöket i Dublin var inget undantag. Något som var särskilt roligt i Dublin var att det fanns sommarblommor som piffade till butikerna och barerna så det blev ännu mysigare att titta på och lockande att besöka.


Hmm, vet inte riktigt vad vi ska tro om det här stället, Party Pills, Legal Highs, Pre-rolled Joints..? Va?!?

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *