Gammelstad

Surströmming och kräftor

I går hade vi trevlig grannsamvaro med augusti månads specialiteter, surströmming och kräftor. Ja, det blev både ock eftersom inte alla förstår tjusningen med att äta den där illaluktande fisken…
Med alla godsaker (nåja) på bordet mixat med diverse spännande ölsorter och en flaska vitt samt musik från förr i högtalaren hade vi en riktigt trivsam kväll. Hann även med att se delar av goda grannarnas bilder från deras resa till Rom vilket fick oss längta efter ett besök till annat land igen! Undrar vart vi åker nästa gång? Börjar vara dags att planera in något igen…

Äntligen kan vi börja mysa med tända ljus igen nu när kvällarna börjar bli mörkare.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *