Restaurang Osteria Miranda i Lucca

Restaurang Osteria Miranda i Lucca

I den Italienska staden Lucca, omgiven av vallar från 1500-talet, hade vi en matupplevelse som fick smaklökarna att gå igång och snålvattnet att rinna.

Restaurang Osteria Miranda drevs av, vad vi gissade i alla fall, två män och en kvinna som rest världen runt bland klätterklippor och surfvågor under hela sitt liv och nu beslutat sig för att stanna upp lite och starta en restaurang med fantastisk mat och avslappnad stämning.

Här samlas Cameron Diaz look-a-like med backpackers, turister och lokalbor, främst för den goda maten men kanske även för de gamla svartvita filmerna som visades på husväggen när mörkret gjorde entré.

 

Annorlunda biovisning som fler borde ta efter.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *