Italien

Restaurang Osteria Miranda i Lucca

I den Italienska staden Lucca, omgiven av vallar från 1500-talet, hade vi en matupplevelse som fick smaklökarna att gå igång och snålvattnet att rinna.

Restaurang Osteria Miranda drevs av, vad vi gissade i alla fall, två män och en kvinna som rest världen runt bland klätterklippor och surfvågor under hela sitt liv och nu beslutat sig för att stanna upp lite och starta en restaurang med fantastisk mat och avslappnad stämning.

Här samlas Cameron Diaz look-a-like med backpackers, turister och lokalbor, främst för den goda maten men kanske även för de gamla svartvita filmerna som visades på husväggen när mörkret gjorde entré.

 

Annorlunda biovisning som fler borde ta efter.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *