Grekland

Oväntat möte på Samos

En glad överraskning fick vi sommar den näst sista dagen i Grekland. Får krypa till korset och tacka användare av Facebook för den överraskningen och det oväntade mötet med kusinerna från Umeå.

Det visade sig att vi bara bodde ett par kilometer från varandra och vi lyckades få vår sista kväll tillsammans med dessa härliga personer på vår favoritrestaurang Lakis.

Den hyrda jeepen tog oss till Umebornas hotell som låg alldeles vid havet. Efter husesyn och lite mer trivsam samvaro kramades vi och nu ser vi fram emot nästa träff. Undrar vilket land vi ses i nästa gång…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *