Gammelstad

Viktiga limträbalken är på plats

Äntligen kom då den efterlängtade limträbalken hem till oss. Som vi har väntat! Tung och otymplig kom den upp på vinden med hjälp av löpare från grannhuset. In i det lilla uppsågade hålet på väggen och sedan på plats.
Nu kvarstår arbetet med att fästa den så den utför sin uppgift så som det är tänkt.

Förövrigt kan vi nu konstatera att träden har börjat ändra färg. Även björklöven har påbörjat förvandlingen från grönt till gult och jag ser faktiskt fram emot höstens fina färger och friska luft.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *