Italien

Vinodlingar i Toscana

Runt San Gimignano i Toscana avlöste den ena vinodlingen den andra från den ena kullen till den andra. Även olivodlingarna fanns där överallt. Landskapet är hänförande vackert och tanken att lämna kalla Sverige för mer permanent boende i Toscana så småningom ter sig allt mer lockande.

Tänk att dagligen möta utsikter som dessa varje morgon du kliver upp och tittar ut genom fönstret. Inte så tokigt va?

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Anita

    Vilka härliga resor ni gjort under semestern! Vi har mest varit hemma (förutom några turer till Kalix och en vecka till fjälls), så jag njuuuuter av att se alla underbara vyer från Toscana, Grekland mfl. Det är härligt att resa ut i världen på din blogg! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *