New York

Babycakes – glutenfritt i New York

På Lower East Side finns ett bageri, Babycakes, som bakar helt fanstastiskt goda cupcakes, brownies, pajer och kakor som även glutenintoleranta, veganer och diabetiker kan äta.
Alla som någon gång ätit glutenfria bakverk kanske blir skeptiska, men jag lovar det är verkligen värt ett besök  när man är i New York. De är de överlägset godaste cupcakes vi någonsin ätit, även inkluderat cupcakes med gluten!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *