Västkusten

Smögenbryggan

Missa inte att besöka pittoreska Smögen när du befinner dig på Västkusten. Det är en fantastiskt mysig ö, en av de största i Bohuslän. Inget krångel med färja eller båt då det finns en bro från Kungshamn.

På kvällarna är det Smögenbryggan som lockar de flesta. Här hittar du små butiker och restauranger längst hela bryggan. Båtfolket är nog de som dominerar här, den ena båten är finare än den andra och det ser så härligt ut när de glider fram på vattenytan.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *