Gammelstad

Helg på Hägnan

Kulturhistoriska friluftsmuseet Hägnan i Kyrkbyn, är ett perfekt utflyktsmål för både ung och äldre. Även om det inte är ett av de många årliga evenmangen för stunden är det värt ett besök. Det finns ett café men ibland är det gott att ta med egna mackor och kaffe och sätta sig i lä på en av de många husens trappa en solig dag.

Sommarhagarna är tomma på djur just nu, förutom några enstaka får, men snart trängs säkert hästar, kaniner och getter med de tvåbenta besökarna.

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *