New York

Brooklyn Bridge

När världens första, och även när den var klar den längsta, hängbro invigdes den 24 maj 1883 korsade 150 300 personer bron, bara på den dagen! Även vi har gått över den 486 meter långa bron.
När det är din tur, tänk på att ha på dig sköna skor, vattenflaska om det är varmt, paraply om det är regn, men framför allt kameran! Det bjuds på hur många Kodak Moments som helst och var inte blyg, fota även de som passerar.
Vi träffade bl.a. på en svensk far och son som hade hyrt cyklar, ett snabbare sätt att uppleva Brooklyn Bridge på. Skylinen är inte så tokig den heller och du ser även frihetsgudinnan.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *