Säsongens första norrsken i Pålänge

Säsongens första norrsken i Pålänge

Hoppsan vad tiden går fort! Jag råkade komma av mig med mina sommarvykort och det är flera veckor sedan jag började jobba igen efter semestern och ännu fler veckor sedan jag bloggade. Men men, jag kanske får ilet här framöver och snor ihop ett avslutande inlägg med sommarens sista vykort. Vi får se. Pandemin och inga resor gör att jag lätt tappar inspirationen för stunden …

Hur som helst är vi mitt i de sista sensommardagarna här uppe i Norrbotten och igår fick vi se säsongens första norrsken i Pålänge. Tyvärr är mitt stativ kvar hemma och jag är helt klart ringrostig med fotande av norrsken, men vi kör ändå! Ja, men när vi lika kör så slänger jag in bilder över fjärden både före och efter norrskenet. Välkommen till en bildbomb från stugan i Pålänge!

Jag veeet! Skärpan är obefintlig, men jag hade roligt när jag testade mig fram.

Förhoppningsvis får jag möjlighet att fortsätta träna på att fota norrsken innan säsongen är slut och från och med nu åker stativet med när vi kör stugahopping!

Vi räknade till 19 sjöfåglar som stannade till och putsade vingarna på piren. Elton tyckte såklart att de inkräktade på hans mark.

När jag kikade ut genom fönstret vid femtiden på morgonen insåg jag att jag behövde gå ut en sväng med kameran för att se om jag kunde fånga älvorna som dansade i dimman på fjärden. Det är en fin tid nu!

Morgonen fortsatte löftet att det blir en kanondag i dag och det är bara att tacka för skådespelet kära natur!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *