Vinter i stugan

Vinter i stugan

Som ni säkert vet vid det här laget har vi förmånen att äga hela tre stugor av olika anledningar. Men det är bara stugan vid havet, Soliga Björkstrand i Pålänge utanför Kalix, som vi har igång helt och fullt året runt och det är framförallt där vi spenderar helgerna just nu.

Vi håller på att renovera köket i stugan, men eftersom vi haft tur med vädret de senaste helgerna har vi även njutit lite av den fina norrbottniska vintern utomhus. Vi har faktiskt fått en första försmak av den kommande vårvintern, ni vet den femte årstiden här uppe i norr!

Är det inte något visst med röda stugor mot vit snö så säg …

6 kommentarer

 1. Supertrevligt var det, att titta in lite tidigare i (somriga och mycket Soliga) juli – trots att ni gammelfolket inte var hemma! Istället fick vi träffa två alldeles underbara unga människor 🙂

  Förresten, det verkar som att ni inte har gjort anspråk på ert tjusiga ställe i GoogleMaps? Om inte så passa på. Det finns verkligen många fördelar med GoogleMyBusiness ochd det blir inte alls sämre för att tjänsten är kostnadsfri (inklusive ’instant web site’).

  1. Kul att ni hade trevligt med kidsen när ni hälsade på i vårt lilla paradis! Vi är i Jarhois nu, men kommer förbi med G:s tavla när vi är hemma igen så kan vi prata mer …

   Tack för tipset! Jag försökte göra anspråk, men då ska det skickas brev till adressen och vi har ingen brevlåda där tyvärr.
   Men du kanske vet hur jag ska ändra plats i appen Kartor, av någon anledning säger den appen att Soliga Björkstrand ligger utanför Fernie i Kanada, hahaha. Jag har försökt ändra men går bet hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *