Pålänge

Vinter i stugan

Som ni säkert vet vid det här laget har vi förmånen att äga hela tre stugor av olika anledningar. Men det är bara stugan vid havet, Soliga Björkstrand i Pålänge utanför Kalix, som vi har igång helt och fullt året runt och det är framförallt där vi spenderar helgerna just nu.

Vi håller på att renovera köket i stugan, men eftersom vi haft tur med vädret de senaste helgerna har vi även njutit lite av den fina norrbottniska vintern utomhus. Vi har faktiskt fått en första försmak av den kommande vårvintern, ni vet den femte årstiden här uppe i norr!

Är det inte något visst med röda stugor mot vit snö så säg …

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *