Ny president i USA

Ny president i USA

Ingen har väl missat att Joe Biden svärs in som ny president i USA idag. Den 46:e presidenten i ordningen och med sig har han Kamala Harris som blir USAs första svarta kvinnliga vicepresident. Nya tider väntar!

Just nu följer jag nyhetssändningen på tv, historia skrivs, och jag känner att snart är det nog dags att besöka min favoritstad New York igen! Bara pandemieländet är över och vi kan resa igen!

Dagen till ära bjuder jag på en bunt restbilder från New York på några kända byggnader som jag hittade i mitt arkiv från NY-resan hösten 2018. Den resan var min och min gode vän Annas andra gemensamma resa till New York. Anna driver bloggen New York – My Bite of the Big Apple och hon är lika ”New York-nördig” som jag är. Vi kommer säkert att uppleva New York tillsammans igen en dag 🙂

4 kommentarer

  1. Åh, vilka häftiga New York-bilder med läckra vinklar! Ja, den resan går till historien som en av de bästa någonsin.
    Tack så mycket för omnämnandet och länken! Vi ska absolut upprepa succén en vacker (och pandemifri( dag. <3

    Ja, gårdagen går verkligen till historien! Det var balsam för själen att höra Biden svära eden och hålla sitt första tal som president. 🙂 Nu kan det bara gå framåt!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *