New York

Ny president i USA

Ingen har väl missat att Joe Biden svärs in som ny president i USA idag. Den 46:e presidenten i ordningen och med sig har han Kamala Harris som blir USAs första svarta kvinnliga vicepresident. Nya tider väntar!

Just nu följer jag nyhetssändningen på tv, historia skrivs, och jag känner att snart är det nog dags att besöka min favoritstad New York igen! Bara pandemieländet är över och vi kan resa igen!

Dagen till ära bjuder jag på en bunt restbilder från New York på några kända byggnader som jag hittade i mitt arkiv från NY-resan hösten 2018. Den resan var min och min gode vän Annas andra gemensamma resa till New York. Anna driver bloggen New York – My Bite of the Big Apple och hon är lika ”New York-nördig” som jag är. Vi kommer säkert att uppleva New York tillsammans igen en dag 🙂

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *