Eva stugliv

Eva stugliv

I dessa pandemitider känns det som en rikedom att ha en stuga att åka till för att få miljöombyte, särskilt när jag sedan mars 2020 ”bor på jobbet”. Vi gillar verkligen stuglivet och trivs i så bra i alla våra små stugor; Den vid havet i Pålänge, den vid sjön i Angsjön och den vid älven i Jarhois, Tornedalen.

För en vecka sedan skapade jag ett nytt Instagramkonto med fokus på just vårt stugliv: @evas_stugliv :). Välkommen att följa mig där också om du vill. Mina andra konton @evasol och @eltonthechorkie finns såklart kvar.

Just nu är det mest fokus på stugan i Pålänge och här faller snön ordentligt och skapar en vit och vacker värld. Snart kan vi nog räkna med att skotersäsongen tar fart på riktigt. Till dess fortsätter vi renovera köket och det får ta den tid det tar och helt utan stress. Ha en trevlig lördag!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *