Veckan i Linköping

Veckan i Linköping

Under vår semester har vi hunnit med en dryg vecka i Linköping hos syster Marie med familj. Jag, Stefan och Julia hade förmånen att få bo i Maries kolonistuga i Ådala som förmodligen är Sveriges mysigaste kolonilott!

Dagens vykort från semestern 2020 bjuder på ovanligt många bilder på mig och Stefan vilket inte sker i varje blogginlägg!

Det har blivit en hel del kolonihäng med frukostar och middagar tillverkade på muurikkan eller grillen men vi har även hunnit med promenader, plocka kantareller, SUP:at i Stångån samt flera loppissvängar till bland annat Åtvidaberg. En dag spontanordnade vi till och med vår egen loppis på kolonin.

Dessutom fick Stefan äntligen håret och skägget fixat hos bästa Dennis Barbershop (som vi även besökte förra sommaren när kanadensiska familjen besökte Sverige)! Det här blev en stängd tillställning och Stefans följe hade förmånen att få vara med under de timmar omvandlingen pågick. Jag har gjort ett eget inlägg från det besöket som finns här.

Tjejerna har varit med oss och vi har ätit gott både på torget i Linköping och hos goda vänner. Vi hade en riktigt behaglig vistelse i Östergötland innan vi vände norrut igen för vidare stugahopping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *