Stefan hos Dennis Barbershop

Stefan hos Dennis Barbershop

För några år sedan hade vi varit på en liten pubrunda i Linköping tillsammans med syster Marie och hennes man Per. Medan vi väntade på bussen såg jag ett intressant fönster på andra sidan vägen och jag fotade den läckra barbershopen och lade ut på Instagram.

Det var det anrika Dennis Barbershop som jag fastnade för, en fristad för män som gillar Whisky, Hockey och Clint Eastwood. Så läcker salong!

På så sätt lärde vi känna varandra och vi fick ett exklusivt besök hos Dennis förra sommaren när vår kanadensiska familj besökte Sverige samt att vi sprang på varandra i Stockholm i vintras och såklart haft kontakt på sociala medier.

Den här dagen var det äntligen dags för Stefan att få både fix av hår och skägg av Dennis, även nu i ett exklusivt besök med låst dörr så att Dennis kunde bjuda på något från hans bar (ingen försäljning där).

Jag och Marie hängde såklart med tillsammans med våra tjejer och även vi fick en oförglömlig upplevelse!

Dennis är en fantastisk storyteller och det är verkligen häftigt att får vara med en liten stund i hans värld. Han bjuder oss även på trummor, han har en bakgrund som trummis i populära band!

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Hade jag varit man hade jag lätt fixat barret hos Dennis!

Lådorna då? Hur var det nu med det 413 personliga lådorna med åratal av väntetid för att få sin egen? KAN det vara så att Stefan kan få egen vad det lider ..? Ja, vi får väl se 🙂

Hur är det då med Clint Eastwoods autograf i original speciellt skriven av honom till Dennis? Svaret på den frågan kan Dennis själv ge er när ni besöker hans barbershop! 😉

Nedan en bildbomb från Stefans timmar hos Dennis barbershop!

Mycket viktigt att få rätt konsistens på raklöddret!
Old school ..!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *