På gång igen tack vare Jesper!

På gång igen tack vare Jesper!

Tack vare stor och ovärderlig hjälp av Jesper Sandström ska bloggen snart vara igång som vanligt igen! Jesper tog på sig det utmanande jobbet att flytta bloggen till WordPress och utan honom hade jag nog bara lagt ner allt bloggandet helt enkelt!

Vi lärde känna Jesper när vi av en slump hamnade vid borden bredvid varandra på en restaurang i Luleå för något år sedan då han var i stan för jobb. Numera kan han faktiskt kalla sig Luleåbo vilket är kul för då har vi chans att ses mer. Det visade sig dessutom att han är bror till min bloggkollega Jennifer Sandström som har en fantastik blogg. Lilla världen liksom!

Jesper är en klippa som aldrig verkar tröttna när jag i stor frustration hittar än det ena och än det andra som strular innan allt är på plats och jag lärt mig navigera i det nya. Med samma lugna tålamod bara löser han allt! Tack Jesper!

Han har många skills och en av dessa är att han är fantastisk på att skriva träffande kolumner vilket han gjort på bland annat Göteborgs-Posten och Svenska Dagbladets ledarsidor.

I morse fick jag för övrigt med min bild från morgonen här i Pålänge på Tv4 Nyhetsmorgons väder igen. Det är alltid lika roligt att få med en bild på tv från vårt vackra Norrbotten!

Så nu återstår bara att hitta ett utseende som jag gillar och lära mig alla finesser innan jag är helt nöjd med ”nya” bloggen.

12 kommentarer

  1. Ja, det är så mycket värt att få hjälp av ett proffs! Jag är inte direkt begåvad med tålamod alla gånger … Ska testa att kommentera på din blogg nu också och förhoppningsvis är det problemet löst nu!

   Det var så skoj att min bild kom med 🙂 Tack för fina ord och ha en fin nationaldag du med!

 1. Åh, så bra att du fick hjälp med bloggen. Och sådan proffshjälp dessutom! Underbart sammanträffande med syskonen Sandström och hur era vägar har korsats.

  Jag fick ju också proffsig hjälp med flytt till WordPress och det var ett bra beslut! Så mycket roligare och enklare det blir med en sådan blogg. Men nog är det en del pyssel med gamla inlägg som får fixas till.

  Grattis till att du fick med din bild! Förstår att de valde den. 🙂

  Kramar!

  1. Ja, visst är det kul hur vägar kan korsas och det ger något bestående. Som du och jag också 🙂

   Jag minns när du höll på med bytet och din blog blev ju hur snygg som helst. Det är tur att det finns de som kan sådant här och som är villiga att göra det åt en. Jag har en hel del kvar att fixa, men jag har inte bråttom.

   Tack snälla, det var så roligt att de valde min bild igen. Alltid lika roligt när ens bilder blir uppmärksammade.

   Ha en fin kväll.
   Kramar från norr <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *