Fin majkväll och stor frustration mot Blogg.se

Fin majkväll och stor frustration mot Blogg.se

 
Just nu kämpar jag med att försöka flytta över min blogg till Loopia, där jag redan betalar för domänen sedan flera år, men Blogg.se vägrar ge mig de uppgifter jag behöver för att teknikerna på Loopia ska kunna hjälpa mig med det. De svarar helt enkelt inte på mejl och det är SÅ frustrerande (och tror mig, jag påminner dem VARJE dag sedan flera veckor)!
 
Jag har bloggat på den här portalen i över nio år och så länge jag kunde betala för deras PRO för att slippa gratisreklam lät jag det bara vara kvar. Nu har de tagit bort den möjligheten och det visas en massa skräpreklam som jag inte alls står bakom på något sätt och Loopia har lovat flytta över min blogg bara de får de uppgifter de behöver från blogg.se för att göra det.
 
Sådant här får mig att bara vilja ge upp bloggandet men så kommer det en sådan här kväll i stugan i Pålänge som påminner mig om varför jag gör det här. Kvällar som de här som får mig att ta med mig kameran ut och föreviga det jag ser – oavsett om jag är ute i naturen eller i en myllrande storstad.
 
Någon som kan hjälpa mig, tro?
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *