Spyglass Rooftop Bar, New York

Spyglass Rooftop Bar, New York

 

 
Jag hade spanat in Spyglass Rooftop Bar på Archer Hotel i New York och tänker att jag ska försöka göra ett besök på takbaren, inte så långt från Bryant Park, om tillfälle ges under resan.
 
Jag och mitt resesällskap och goda vän Anna, som driver den fina bloggen New York my Bite, är i området en dag och bestämmer oss för att åka upp och kika hur det ser ut, även om det inte är det perfekta vädret för att njuta av en takbar i New York.
 
 
Vi åker upp på 22:a våningen och hamnar mitt uppe bland skyskraporna i Midtown. Från baren och uteterassen har man första parkett mot annat Empire State Building och det kryllar av vattentankar vilka man ser mest överallt i staden.
 
 
 
 
På Spyglass Rooftop Bar kan du bland annat njuta av drinkar med anor från 1940- och 50-talet. Vi väljer att inte göra just det under det här besöket, men jag tänker att det är något jag gärna gör en annan gång. Kanske när solen värmer lite mer …
 
Spyglass Rooftop Bar har öppet året runt och man kan vid kyligt väder med fördel hålla sig inomhus innanför det stora fönsterna ut mot New York-utsikten!
 
Adress: 47 W 38th St #22, New York
 
 
Vill du ha fler tips om takbarer i New York är det bara att klicka dig in på min kategori New York – Takbarer
 
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *