Långhelg i Tornedalen

Långhelg i Tornedalen

 
Att resa och uppleva behöver inte alltid innebära att man åker så långt hemifrån. Varför inte bara stanna i egna länet? Nu har ju vi den fantastiska förmånen att vi har två stugor hemma i Norrbotten som vi besöker mest varenda helg och den här helgen blev det en skön långhelg i Nygården, Jarhois, uppe i Tornedalen.
 
Förutom turer till Pajala där vi bland annat besökte Kengis bruk samt en tur till en av mina favoritgallerior i finska Pello har vi firat Elton som fyllde 2 år. Det där fina lilla pyret med sådan stor personlighet har blivit fjortis! 
 
 
 
 
 
Bubbel i kåsa? Tja, varför inte? Det är ju sällan fel med lite bubbel och varför inte sippa det från en fin handgjord träkåsa som vi har så många av i stugan? 
 
 
 
 
 
 
 
Tyvärr lyste solen mest med sin frånvaro men lite höstbilder över renarna, tornedalshusen och älvarna lyckades jag få i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *