Kanadensiska familjen besöker Sverige – Linköping

Kanadensiska familjen besöker Sverige – Linköping

 
Vi lämnar norra Sverige och åker ned till Marie och Per i Linköping som blir den sista basen under en vecka när vår kanadensiska familj besöker rötterna i Sverige.Vi hänger mycket på Kaninloppan som är deras kolonilott på Ådala koloniområdet.
 
Vi badar i Stångån och paddlar SUP, vi träffar vänner, blir spådda i kaffe,fyndar på loppisar, besöker slott och mycket annat. Norrköping, slottsbesöket och inbjudan till Dennis Barbershop ska få sina egna blogginlägg inom kort.
 
Ett av de absolut bästa lägena på kolonilottsområdet och min favoritplats i Linköping.
 
 
 
Supermys på hög nivå! Trasmattor direkt på gräsmattan gör det genast trevligare och jag fyndar en sju meter lång trasmatta som får följa med till Pålänge. Vi får besök av vännerna Kinga och Christian som har hälsat på oss i Norrbotten ett par gånger och det är alltid lika roligt att träffa dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lola gör entré i Linköping! Alla blev vi ”Lolade” på ett eller annat sätt under de här veckorna för hon har en spännande tendens att bara ta över vem hon vill när hon vill. Japp, och hela sommarcirkusen fortsätter nynna ”Her name was Lola, she was a showgirl …”.
 
 
 
Att paddla SUP på Stångån för genast tankarna raka vägen till Amazonas. Prunkande grönska och fiskar som simmar under brädan. Så läckert! Såklart kommer den stora turbåten precis när jag och Marie är ute på en tur, ojojoj … Bara att paddla in i vassen och sätta sig på brädan tills de passerat.
 
 
 
 
 
 
En morgon tar vi en promenad till slussen i Hackefors som ligger ganska nära Marie och Pers hus. 
 
 
 
 
 
 
Champagne i Maries walk in closet! Jag älskar verkligen det här rummet. I vintras satt jag och Marie  en hel kväll här inne efter att vi kånkat in den röda plyschsoffan som vi hittade på en loppis. Varför inte liksom?
 
 
 
 
En kväll bjuder Kinga och Christian på middag och sommarlek i sin trädgård. Mycket trevligt och uppskattat!
 
 
 
 
 
 
 
Lolas syster bor hos Kinga.
 
Sommarkväll och Stångån.
 
 
Kolla in vad vi hittade på loppis i Motala! Kona Brewing-muggar! Som av en händelse har vår kanadensiska familj andelslägenheter där och gissa vilka som ska åka till Hawaii och besöka dem till våren ..! 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *