Kanadensiska familjen besöker Sverige – Gammelstad och Luleå

Kanadensiska familjen besöker Sverige – Gammelstad och Luleå

 
Ni som kikat in på bloggen de senaste tre veckorna har säkert upptäckt att det varit rätt tyst här. Det beror inte på att vi har varit utomlands utan det beror på att vi har haft sju av våra kanadensiska släktingar på besök i Sverige under två veckor. Jag tänker ägna mina kommande blogginlägg om den resan och sedan återgår jag till Portugal, New York och annat som jag har på vänt här.
 
Vi har skämtat om att vi är en ambulerande cirkus som åker runt till alla våra ställen i Norrbotten, Västerbotten och Östergötland. Vi vill såklart låta vår familj se så mycket av möjligt när de är här plus att vi vill låta dem träffa så många andra släktingar och vänner till oss som det bara går. Istället för att uppleva nya resmål har vi upplevt våra välbekanta ställen med besökares ögon. Så vi har rest i sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klart jag visar kyrkstugan som andra kanadensare huserar i!
 
Vi börjar hemma i Gammelstad, promenerar runt i världsarvet Kyrkbyn och myser på vår baksida. Vi hälsar på fina mamma som älskar att dansa. Mamma som med sin släktforskning är anledningen från vår sida att vi hittat vår familj i Kanada som vi verkligen har klickat med! Nu är det äntligen dags att fler får träffa dem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åker in till Luleå, strosar bland annat runt stadsparken och på kvällen vi äter världens godaste raggmunkar. Det finns INGEN som gör godare raggmunkar än min goda vän Karin! Jag lovar! Pappa delar ut en fin minnesgåva och jag ska inte annat än att bara njuta av de kommande två veckorna med släkt och vänner. Välkommen att hänga med på vår sommarcirkus!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *