Ljusa sommarnätter i Norrbotten

Ljusa sommarnätter i Norrbotten

 
Under midsommarhelgen passerade årets längsta dag med en dimmig sommarnatt i Tornedalen. Inte så ljus som den kan vara eftersom molnen hängde över oss en hel del, men ooo så vacker!
 
 
 
 
Från köket har vi första parkett över laxfiskarna. Ibland känns det nästan som att stugan flyter i älven!
 
 
Eftermiddagsljuset visade sig från sin bästa sida och lyste upp de faluröda gamla timmerhusen i Jarhois. Extra fint nu när sommarängarna blommar för fullt och flaggorna vajar i vinden.
 
 

 
 
 
Vi hann faktiskt med att besöka båda våra stugor under helgen och sov i Pålänge i natt. Vid 02-tiden vaknade jag till och såklart kände jag ett starkt behov att föreviga den vackra sommarnatten över Bottenviken. 
 
 
 
 
 

8 kommentarer

  1. Vilken förmån att ha två så vackra platser att besöka. Jag tittar och njuter av dina fina bilder. De från Tornedalen är trolskt vackra och de från Pålänge vackra men på ett annat sätt.
    Tack för att du delar med dig.
    Kram!

  2. Nu vet jag inte var min första kommentar tog vägen…
    Så fint att ha dessa båda vackra platser att vara på. Bilderna från Tornedalen är så vackra och de med dimman har ett riktigt trolskt skimmer i sig. Och bilderna från Pålänge med havet utanför huset har ett ljus i sig som verkligen förtrollar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *