Fernie Brewing Co.

Fernie Brewing Co.

 
Fernie är en fin liten pärla i British Columbia som är en av våra absoluta favoriter i världens vackraste land Kanada som vi ständigt återvänder till. 
 
Vi har besökt Fernie under vintern, våren och sommaren och vi har upplevt massor! Skidåkning, åkt catski, testat vodkaprovning, varit på bröllop, besökt vackra vattenfall, vandrat i bergen med ikonen Nature Bob, mountainbikat, badat i hemlig badsjö, förstås hängt med släkten samt massor av andra roliga saker. Listan är lång och det är bara att klicka in på respektive länk om du är sugen på att se mer av alla aktiviteter vi gjort här.
 
 
 
Vi har dock fortfarande kvar att upptäcka höstaktiviteterna men en sak är säker: Fernie Brewering Co, som startade sin verksamhet i en familjelada 2003, fungerar alla årstider! Stefan älskar deras öl, speciellt den röda alen Red Caboose (jag är ju inte den största ölfantasten, men jag lovar: Deras öl är mycket bra!).
 
Stefan har faktiskt till och med vadslagit om en Fernie Brewering Co. skylt på restaurangen Rusty Edge, ett vad han givetvis vann! Vad han slog vad om? Jo, att Sverige skulle vinna över Kanada i finalen i hockey VM vilket vi såklart gjorde och Stefan fick sin skylt!
 
 
 
 
 
 
 
Nåväl, Fernie Brewing Co. får du absolut inte missa när du besöker den charmige gamla westernstaden Fernie! Testa deras olika ölsorter, shoppa i deras butik och gå en vandrad tur i bryggeriet som ligger precis vid infarten till staden om du kommer från Calgaryhållet. Självklart har de även vunnit pris för sin öl, vilket bara det är en anledning att besöka Fernie! 
 
 
(P.S. Om du vill rösta fram bloggen till toppen på Apollos bloggtävling där jag nu är i final är du varmt välkommen att göra det här, tack snälla i så fall :))

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *