Pålänge

Dessa vackra junikvällar

 
 
Nu är de här! De där vackra ljusa junikvällarna. Jag tröttnar aldrig på dem och när vi är här i stugan i Pålänge är jag inte det minsta sugen att gå och lägga mig på kvällarna. Jag vill helst bara sitta och titta ut över fjärden hela natten …
 
(P.S. Nu är det sista chansen att rösta fram People in the Street som topp 3 i Apollos bloggtävling där en jury utser vinnaren av de tre bloggar med flest röster. Klicka gärna in och rösta 🙂 ).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är tur att alla flygfän inte är myggor som sticks!
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *