Café Select, New York

Café Select, New York

 

 
Att äta frukost på en trevlig frukostrestaurang hör liksom till när jag besöker New York, åtminstone någon gång under resan. Jag och mitt resesällskap och goda vän Anna (New York my Bite) har visseligen beslutat oss att vi främst ska köpa hem frukost och äta en rejäl en innan vi ger oss ut på upptäcksfärd i världens bästa stad, men den här dagen bestämmer vi oss för att äta ute då vi inte orkade köpa hem mat kvällen innan.
 
Vi promenerar västerut mot SoHo och jag drar mig till minnes ett ställe där jag och Stefan ätit frukost på under tidigare resor. Ett sådant där trivsamt ställe som har en sådan där personlig New York-touch som vissa ställen kan ha i New York och vi söker reda på det. 
 
På 212 Lafayette Street ligger Café Select. Ett avslappanat ställe som erbjuder, frukost, brunch, lunch, middag och hemleverans. Ja, såklart även något gott att dricka och en uteservering när vädret tillåter. 
 
Jag och Anna väljer ett bord längst in i hörnet där vi får njuta av vår goda frukost bestående av stekt halloumi, ungsrostade tomater, spenat, pocherade ägg, stark tomatsås och grönsaker. Ja ni hör ju! Supergott och dessutom var kaffet riktigt bra vilket inte alltid är en självklarhet i New York.
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *