Ett år med Elton

Ett år med Elton

 
Igår var  det ett helt år sedan jag och min syster  åkte till Vindeln i värsta snöbuset för att hämta hem den där lilla hunden  som vi lite spontant bestämt skulle få flytta hem till oss. Vi kan var väldigt spontana, från allt till hund- och stugköp till att boka en resa bara för att jag råkat slösurfat fram något lockande som vi inte kan motstå.
 
Elton har  verkligen tagit oss med storm, den där lilla chorkien som bara väger 2,5 kilo men som har en personlighet och ett hjärta som är oändligt stort. Nu när alla våra ungdomar har flyttat hemifrån är det den här lilla killen som hänger med oss överallt och som charmar alla i hans väg.
 
Elton the Chorkie har ett eget Instagramkonto, kika gärna in där och se vad han har för sig i sitt hundliv 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedan ett par bakom kulisserna-bilder på jakten efter den perfekta Elton-tomtebilden.
 
 
Elton the Elephant

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *