Elton the Chorkie,  Pålänge,  Vykort

Vykort från semesterdag 4

 
Högsommarvärmen fortsätter att leverera här i stugan vid havet i Pålänge. I dag utökar vi med syster Marie och hennes Per som äntligen är här och vi tar båten Bengta med dem till vännerna Lena och Kjell i Nässkatan. Lite dart och nya vykort i den norrbottniska sommaren när den är som bäst!
 
 
 
 
 
Det finns de som säger att vi är lika varandra. Ja kanske lite …
 
 
 
 
Tur att det är flygfän som inte sticks.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bästa läget!
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *