Räkfrossa med M/S Laponia

Räkfrossa med M/S Laponia

 
Vykorten från semesterdag nummer 5 är från en fantastisk båttur med M/S Laponia som ordnar räkkryssningar från Kalix ut i Kalix skärgård några kvällar under sommaren. Laponia utgår även från Luleå, Piteå, Skellefteå och Haparanda och kryssar runt bland de dryga 4 000 öar i Bottenvikens skärgård. 
 
Under en tre timmars kryssning frossar vi i räkor medan skeppet tar oss ut mot öppet hav. Vi hamnar närmast trubaduren vilket visar sig vara ett lyckokast. Mycket bra underhållning medan vi äter och när alla är mätta och belåtna går vi upp på däck och konstaterar att det nog är sommarens härligaste kväll just den här kvällen.
 
Foto: Roger Styrberg
 
 
 
Foto: Roger Styrberg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här sommaren bara fortsätter att leverera riktiga kanondagar! Underbart.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *