Norrsken i Kyrkbyn

Norrsken i Kyrkbyn

 
Här sitter jag och jobbar med redigering av Indienbilder för ett inlägg med People in the Street från Indien. Tar ut hunden och ser ett norrsken som sträcker sig över Gammelstad. Tja, vad göra? Stativet är i Pålänge, men ett litet bord i snödrivan och bordstativet får duga. Jag har ju så svårt att låta bli att försöka få till den perfekta norrskensbilden när tillfälle ges … 
 
 
Medan jag forstätter träna kan jag tipsa er om att gå in på min sons Instagram (@william_ekstrom) och kolla in hans norrskensbild från Riksgränsen som den stora Facebooksidan Norrsken hyllade härom dagen! Så snygg!
 
 

8 kommentarer

  1. Visste inte om att det var just Luleå du bodde! Får svänga förbi nästa gång jag är i stan 🙂 Gissar att det kommer bli fler gånger eftersom jag tyckte det var så vackert där uppe! Nä Jag är från Sundsvall men min kompis har byggt hus där med sin kille som är från Luleå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *