Valpen Elton

Valpen Elton

 
I helgen har vi hämtat hem världens finaste lilla valp från sin uppfödare i Vindeln. Vi har valt att kalla honom Elton men på pappetet heter han Rally. Han är en blandning mellan yorkshire terrier och chihuahua (blandningen kallas chorkie) och har precis fyllt 10 veckor. Liten sötchock!
 
 
Eltons uppfödare Katarina
 
Eltons mamma Olga
 
Men ni som reser så mycket? Det är den vanligaste konstaterande frågan som vi hunnit få och ja, även om brukar resa ibland är vi hemma den allra största delen av året. Och hemma finns även ungdomarna som gärna vill vara med honom. Plus att hundar kan få egna pass …
 
 
 
 
 
Elton är trygg, busig, social och framåt. Precis de egenskaper som vi uppskattar hos en hund. Vi kommer att trivas utmäkt tillsammans och ser fram emot allt vi ska uppleva med honom. 
 
 
 
 

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *