Sevilliano Volk’s Bar, Nerja

Sevilliano Volk’s Bar, Nerja

 
Klart vi besöker en takbar när vi är i spanska Nerja! Ni som följer oss på bloggen vet att vi älskar takbarer – kanske framför allt i världens bästa stad New York
 
 
 
 
 
 
 
Ett par gånger åker vi upp med hissen till den coola cocktailbaren Volk’s Bar på Calle de la Gloria 14 mitt i de mysiga promenadstråken på vägen ner till Balcón de Europa
 
 
 
 
 
 
Första kvällen i Nerja är det mulet. Jag och min syster Marie sitter med ett glas vin och tittar ut över andra takbarer, bergen och Medelhavet medan vi väntar på våra vänner och jag slås åter igen över hur mycket jag tycker om takbarer, berg och vatten! Tre stora favoriter under mina resor. 
 
Lägg till cool inredning, goda drinkar och ett gäng helt underbara människor – vad mer kan man begära?
 
 
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *