Bilder från Nerja

Bilder från Nerja

 
Jag har nu kommit hem från min resa till Nerja, Spanien. Kameran är fylld med bilder och jag har börjat kolla igenom dem. Lägger ut några idag och jag lovar att det kommer både tips och fler bilder här på bloggen så småningom.
 
 
 
 
 
 

13 kommentarer

  1. Väldigt vackra bilder från en väldigt vacker stad. Vi har vänner i Nerja och har varit där flera gånger. Förstår att ni haft det jättebra.
    Kram!
    Kaninte välja vilken bild jag tycker är finast, känner dock igen miljöerna där de är tagna.

  2. Hello There. I found your weblog the usage of msn. That is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and come back to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will definitely return.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *