Nerja

Nerja väntar

 
I morgon åker lämnar jag hemmet och åker till populära Nerja på Costa del Sol i Spanien. Jag har varit runt Malaga förut (El Chorro för utmärkt klättring ) men just Nerja är ett helt nytt resmål för mig. Det blir vuxenkollo när det är som bäst och i huset i väntar sex stycken härliga vänner (inklusive en syster)! Det lär bli en riktig toppenresa!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

  • Eva Sollén

   Kul att du gillar Nerja! Byn har jag hört talas om och tänker absolut åka dit och strosa. Jag är ju svag för berg, har klättrat i El Chorro norr om Malaga några gånger och det är otroligt mäktigt. Ska klicka mig in på länken nu och spana in era tips 😊

 • Ditte

  Det kommer att bli toppen! Nerja är verkligen fint och gör gärna ett besök i den vackra byn Frigiliana någon mil ovanför Nerja. En jättefin by! Och nu bör det inte vara alltför många turister där…
  Vi har vänner med bpende i Nerja och besökte dem i våras. (Har varit här även innan dess.)
  Trevlig resa och jag ser fram emot att hänga med.
  Kram!

  • Eva Sollén

   Tack snälla Ditte! Roligt att höra att du gillar Nerja, jag ser så fram emot att få utforska den omtalade lilla staden. Frigiliana ska absolut besökas, jag har bara hört gott om den byn.
   Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *