Nerja väntar

Nerja väntar

 
I morgon åker lämnar jag hemmet och åker till populära Nerja på Costa del Sol i Spanien. Jag har varit runt Malaga förut (El Chorro för utmärkt klättring ) men just Nerja är ett helt nytt resmål för mig. Det blir vuxenkollo när det är som bäst och i huset i väntar sex stycken härliga vänner (inklusive en syster)! Det lär bli en riktig toppenresa!

4 kommentarer

    1. Kul att du gillar Nerja! Byn har jag hört talas om och tänker absolut åka dit och strosa. Jag är ju svag för berg, har klättrat i El Chorro norr om Malaga några gånger och det är otroligt mäktigt. Ska klicka mig in på länken nu och spana in era tips 😊

  1. Det kommer att bli toppen! Nerja är verkligen fint och gör gärna ett besök i den vackra byn Frigiliana någon mil ovanför Nerja. En jättefin by! Och nu bör det inte vara alltför många turister där…
    Vi har vänner med bpende i Nerja och besökte dem i våras. (Har varit här även innan dess.)
    Trevlig resa och jag ser fram emot att hänga med.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *