Norrbotten

Midsommarafton i Kalix Nyborg

 

 

Förra årets midsommarhelg bjöd på ett magiskt sommarväder och vi hade stugan full med härliga gäster. I år är vädret inte alls på långa vägar lika varmt och vi lånade ut stugan i Pålänge till ungdomarna. 

 

 
 
 
 
 
 

Själva packade vi övernattningsväskan och tillbringade en mycket trivsam midsommarafton med Roger och Katarina i deras sommarhus i Kalix Nyborg. Mest höll vi oss inomhus men vi vågade oss på en kvällspromenad till havet i alla fall.

 

 
 
 
 
 

 

I Kalix Nyborg bor drygt 800 personer vilket gör den till den största tätorten i Kalix landsbygd. Det är en mycket fin del av Kalix och byn har båthamnar, en liten mataffär och ett gammalt Folket Hus. Ja, och mycket annat förstås! En trevlig by!

 

 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *