Midsommarafton i Kalix Nyborg

Midsommarafton i Kalix Nyborg

 

 

Förra årets midsommarhelg bjöd på ett magiskt sommarväder och vi hade stugan full med härliga gäster. I år är vädret inte alls på långa vägar lika varmt och vi lånade ut stugan i Pålänge till ungdomarna. 

 

 
 
 
 
 
 

Själva packade vi övernattningsväskan och tillbringade en mycket trivsam midsommarafton med Roger och Katarina i deras sommarhus i Kalix Nyborg. Mest höll vi oss inomhus men vi vågade oss på en kvällspromenad till havet i alla fall.

 

 
 
 
 
 

 

I Kalix Nyborg bor drygt 800 personer vilket gör den till den största tätorten i Kalix landsbygd. Det är en mycket fin del av Kalix och byn har båthamnar, en liten mataffär och ett gammalt Folket Hus. Ja, och mycket annat förstås! En trevlig by!

 

 
 
 
 
 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *