Ljust hela natten

Ljust hela natten

 
Nu är tiden kommen när det är ljust hela natten i Norrbotten. Här i stugan i Pålänge går solen i kväll ned klockan 23:51, gryning klockan 01:00, och sedan upp igen klockan 01:08. 
 
 
 
 
 
Som ni förstår är det inte alltid så enkelt att ta sig i säng i vettig tid. Som igår. Stefan slumrade i soffan och jag fortsatte trampa upp stigen mot vattnet som jag med kameran i högsta beredskap har gått på MÅNGA gånger de senaste 2,5 åren! Det kanske blir lite tjatigt med alla dessa bilder från solnedgångarna i stugan … Må så vara. Och här kommer fler!
 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi hittat riktigt bra fynd på loppis som vi är extremt nöjda över och solen och himlen ser ut att bjuda på ett nytt skådespel. Bastubygge och fix på stuggården har fyllt dagen och ni som följer mig på Instagram lär inte bli allt för förvånade om det dyker upp nya bilder på en fin solnedgång i Sveriges nordligaste län.
 
 
 
 
 
 
När går solen ned och upp där du befinner dig just nu?

18 kommentarer

 1. Ohhh vad härlig! Saknar svensk sommar! När jag ser dessa bilderna är det just det jag har i tankarna om skön svensk sommar! Jag åker dit nästa sommar efter mer än 10 år borta! Ska bli så kul att visa min schweisisk man svensk sommar (hoppas att det inte regnar som det brukar 😂).

  1. Åh, tack för de fina orden min vän :). Det skulle vara helt hopplöst att välja bilder till en fotobok då jag har ungefär sju miljarder bilder … Hahaha
   Bra känsla i din gissning när solen går ner i Strängnäs. 21.59, då kanske ni till och med hinner få mörkt på nätterna?
   Kram

 2. Fantastiska bilder! Alla skulle ju kunna bli tavlor 🙂 Man får väl inte klaga på ljuset men jag tycker att det är lite jobbigt… Vaknar runt 05 varje morgon och får väldigt lite sömn. Känner mig så sjukt trött. Men det GÅR inte att sova … suck.

 3. Otroligt vackra bilder! Och du fångar verkligen varje ögonblick i de njutbara bilderna. Jag kan se hur många solnedgångar här som helst. Är helt fascinerad.
  (Mailar dig i veckan om foton från din son. Jag har varit slö att komma till skott. )
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *