Gammelstad

Studentbal för dottern

 
Vackra dottern tar studenten på fredag och i veckan har hon och fina pojkvännen varit på studentbal. Självklart var jag med och tog emot dem när de klev ur bilen vid Stadshotellet och stadsparken i Luleå. Jag passade även på att föreviga dem på bilder hemma i Gammelstad innan de åkte in till stan. 
 
Varsågoda! Jag bjuder på en riktig bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Anonym

    Så vacker dotter du har och vilka fina balbilder. Det var ett par år sedan jag fick erfara mina döttras bal. Jag brukar titta på deras fotografier som jag har uppställda. De är så fina dessa ungdomar. Trevlig kväll🤗🤗

    • Eva Sollén

      Tack snälla du 🙂 Ja, de är alla så otroligt vackra när de för sig fina för studentbal. En härlig tid i livet för dem.Tack och jag önskar även dig en fin kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *