Årets sista soluppgång och norrsken

Årets sista soluppgång och norrsken

 
Jag vet! Min  blogg innehåller alldelse för många solupp- och nedgångar. Ja, för att inte tala om mina försök att fota sprakande norrsken … 
 
 
 
 
Årets sista dag bjuder på både magisk soluppgång och sprakande norrsken och jag kan inte låta bli att låta er ta del av det genom min kameras bilder. Jag hoppas att ni gillar det lika mycket som jag gör.
 
 
 
 
 
Vi firar in 2017 i vårt älskade Soliga Björkstrand och konstaterar vi spenderat 113 dagar här i år. Hur mycket vi än tycker om att resa och ha spännande upplevelser i olika länder finns det inte mycket som slår en dag i vårt eget lilla paradis. 
 
 
 
 
 
 
I dag har vi fått en försmak på kommande vårvinterdagar. Hade vi inte vetat vilken dag det är just idag hade vi nog trott att det var i slutet av mars. Förutom det dåliga skoterföret då kanske.
 
 
 
2016-års sista dag avslutas med ett norrsken som lyser upp nästan hela Pålängefjärden. 2017 kommer att bjuda på så många häftiga upplevelser och en av de saker vi ser mest fram emot är att vi ska få träffa vår kära familj från Kanada igen. Samt att vi ska få återse världens bästa stad: New York!
 
 
 
 
 
Vad ser du mest fram emot under 2017?

15 kommentarer

 1. Så fina bilder som vanligt! Och nej, jag kan inte få nog av soluppgångar och solnedgångar, älskar dom!
  Vi ska ha vår bröllopsfest/vårt bröllop (fast vi är redan gifta) i Augusti i Bozeman, så det är nog det jag kanske ser fram emot mest. Men även ser jag fram emot den roadtrippen som jag och min pappa ska på innan dess, bila från Madison till Bozeman. Det har jag gjort förut, men inte för att stanna upp och kolla på lite turistattraktioner och få lite naturupplevelser. Sedan ska vi ju till Glacier National Park är planen, och där har jag inte heller varit. Så en massa spännande saker som faktiskt kommer att hända nästa år!
  Så kul att du skriver om världens bästa stad, New York, för jag skrev precis att jag inte kan klara av stora städer som New York. Tycker mig komma ihåg att vi pratat om det tidigare!
  Hoppas ni får en fortsatt fin natt och god fortsättning! Ska bli kul att få se dina bilder från New York, kanske kommer jag att åka dit någon gång igen och ändra uppfattning 🙂

  1. Tack snälla Anna! Ja, vi har en hel del roligheter att se fram emot under 2017. Det ska bli roligt att höra vad du tycker om Asien, jag har ju inte heller varit åt det hållet – ännu!Kram och gott nytt år till dig med!

 2. Du är suverän fotograf. Kan bli ditt nästa yrke – resefotograf/journalist. Jag ser fram emot att vara i stugan o en enda resa med gudson o hand familj till Mallorca i maj/juni. God fortsättning på ert nya reseår.

 3. Måste tyvärr börja med att säja att du har fel! Inte alls för många solupp- och nergångar! Älskar dessa bilder, snälla sluta inte!!!!
  Så, nu färdigklagat!
  Förstår med ett sådant paradis att ni gärna är där, så vackert!
  Att du visar snöbilder ger också en extra bonus!
  God fortsättning på det nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *