Typisk höstdag i Norrbotten

Typisk höstdag i Norrbotten

 
Söndag igen och en höstdag som är lite typisk för Norrbotten. Vad menar jag då med typisk?
 
 
 
 
Jo, träd i vackra färger som speglas i vattnet, fullt med jägare de norrbottniska skogarna och Stefan som jobbar med ett byggprojekt. En typisk höstdag i Norrbotten alltså! 
 
 

18 kommentarer

    1. Tusen tack snälla Lena! Ni hinner också få höst tids nog så passa på att njuta av det sista från den här sommaren innan dess.Min far har jagat älg i hela mitt liv, även i år, så jag skulle kunna säga att jag är uppväxt på älgkött …
      Ha en fortsatt fin kväll 🙂

    1. Samma här, det regnade som om himlen var öppen, men ändå ganska varmt. Det gula i träden börjar vara borta nu och allt fler träd står kala. Nästa månad kommer den första snön vilket å andra sidan gör att det blir ljusare.Ja det är verkligen ett långt och fascinerande land vi lever i 🙂
      Ha det fint <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *