Reseinspiration

Reseinspiration

 
 
 
Idag är jag jätteglad över att ha fått fina och uppskattande ord av Margareta Hallin som bloggar på Resias blogg Hallins Reseblogg. Att vara en av de bloggar som inspirerar en annan resebloggare är verkligen allra högsta betyg!
 
Jag har tidigare gästbloggat hos Hallins Reseblogg med mina bästa tips från Toronto samt utflykter från Toronto i Kanada.
 
 
 
 
Jag är verkligen stolt över dagens utmärkelse och kan varmt rekommendera både Hallins Reseblogg men även alla de andra resebloggare som är nämnda i dagens inlägg i hennes blogg. Margareta har tidigare lyft andra duktiga resebloggare så in och bli reseinspirerade både här hos People in the Street men även hos mina duktiga resebloggkollegor!
 
 

8 kommentarer

  1. Vad roligt! Verkligen! Stort grattis! Jag har varit inne och läst och brukar titta in på Hallins reseblogg ett par gånger i veckan och det är väldit givande.
    Önskar dig en fin söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *