Det finns mer i livet än att öka dess fart

Det finns mer i livet än att öka dess fart

 
 
Det finns mer mer i livet än att öka dess fart! Så säger Mahatma Gandhi och det är ett mycket klokt budskap som jag har bestämt mig för att försöka ta till mig mer än vad jag kanske gör idag!
 
 
 
Budskapet hittar vi en eftermiddag på Clarion Senses spa-avdelning i Luleå när vi äntligen tar oss tid att använda de presentkort vi fått av våra fina barn vid tidigare tillfälle. Upplevelser som present fungerar alldeles utmärkt för oss, då vi troligtvis egentligen har alla de prylar vi någonsin kommer att behöva!
 
 
 
Vi väljer en avkopplande duobehandling vilket innebär att när den ena får en skön ryggmassage ligger den andra i ett bubblande kurbad med väldoftande salter och oljor. Vi pausar med att gå ut i den fina spaavdelningen och blir serverade frukt, vitaminshot och god dryck. 
 
 
 
När våra 75 minuter är färdiga fortsätter vi att njuta av tillvaron i spaavdelningen då det ingår dagspa i priset. Vi blickar ut över den fantastiska utsikten över norra hamnen i Luleå (så gott det går med eftermiddagens regnsdroppar) och konstaterar att den här typen av lyx i vardagen är precis vad vi behöver ibland för att konstatera att det finns mer i livet än att öka dess fart!
 
 
 
Även en skogspromenad ger oss samma känsla så det behöver förstås inte vara en dyr duobehandling på ett spa för att vi ska konstatera detta! Det handlar nog mer om att bara ta sig tid att stanna upp ibland.
 
Vad gör du för att hitta lite extra vardagslyx eller den där lugna stunden i tillvaron?   
 
 

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *