Kensington Market Toronto

Kensington Market Toronto

 
Missa inte hippie- och konstnärskvarteret Kensington Market när du besöker det som brukar kallas nordamerikas trevligaste stad: Toronto. Stadsdelen Kensington Market ligger i anslutning till Chinatown och tog sin form under 1920-talet när de judiska familjerna sålde varor utanför sina hem där det tidigare var ett judiskt kvarter.
 
 
Här kan du strosa runt i timmar bland alla vintagebutiker, inredningsbutiker och diverse andra spännande affärer. Du får möjlighet att provsmaka mat från hela världen och letar du underhållning har du kommit helt rätt.
 
 
Kensington Market är en färgglad och hippieinspirerad del av Toronto med väggmålningar och skyltfönster som andas kreativitet och konstnärlig humor. Vad vi kan se är det ett genomgående tänk i ekologisk och organisk mat och dryck i de kaféer och restauranger som erbjuder något ät- och drickbart.
 
 
Konst- och kulturintresserade som älskar mångfald lär älska detta området och även om du inte skulle ha dessa två delar som favoritintressen törs jag lova att du kommer att gilla Kensington Market. Söker du presenter att ta med dig hem kan du räkna med att här hittar du den oväntade och originella gåvan! 
 
 
Gatuartister, street art och ett och annat budskap följer oss genom hela vår promenad genom Kensington Market. Nästa gång vi besöker Toronto ska vi utforska den intressanta stadsdelen ännu mer – för här finns hur mycket som helst att upptäcka!
 
 
Du har väl inte missat att du kan följa People in the Street på Facebook också? På Instagram hittar du mig under @evasol. Välkommen!
 

6 kommentarer

  1. Fantastiska bilder. Tack för tipset. Det här är något för mig- älskar gatukonst. Får bli ett besök där i framtiden. Sitter själv och plockar ihop bilder till ett blogginlägg om San Franciscos streetart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *